Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, διά της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε Α΄, Γ΄ Αθήνας και Πειραιά μαζί με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει σεμινάριο Αγωγής Υγείας με θέμα:

 «Διαχείριση Κρίσεων στη σχολική κοινότητα»

Το σεμινάριο, διάρκειας τριών (3) διδακτικών ωρών, θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 από 17:00 έως 19:30 και απευθύνεται σε όλες/ους τις/τους εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής.

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1FIH3O-UMsINlFUJKmCZITw-Hq7l4Fq6rWOsFPTuOlkg/edit

έως και την Τετάρτη 3/2/2021 και ώρα 10:00π.μ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, διά της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία  με τις Διευθύνσεις Π.Ε  Α΄, Γ΄ Αθήνας , Πειραιά, το ΚΕΣΥ Δυτικής Αττικής και τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με θέμα:

«Το παπάκι πάει…»

Το σεμινάριο, διάρκειας  τριών (3) διδακτικών ωρών, θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως την Παρασκευή  18 Δεκεμβρίου 2020 από 17:30 έως 20:00 και απευθύνεται σε όλες/ους τις/τους εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων και  των Δημοτικών Σχολείων  της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Αττικής. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/LHmgPJFkEsZTkf7z9

έως και την Πέμπτη 17/12/2020 και ώρα 10:00 π.μ ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν ηλεκτρονικά την ίδια μέρα. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν τον σύνδεσμο καθώς και στοιχεία για τη διαδικτυακή τους σύνδεση στην πλατφόρμα webex  στο e-mail  που θα έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα- αίτηση συμμετοχής.

Για το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ.

Χάρτης Σχολείων

Ο Χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο Χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Χάρτης Σχολικών Μονάδων