Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ), για το σχολικό έτος 2020-2021.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ), για το σχολικό έτος 2020-2021.

Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή, από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΣΥ και αίτηση μετάθεσης για Βελτίωση Θέσης – Οριστική Τοποθέτηση για το σχολικό έτος 2020-2021. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων. 

 

Προσωρινός πίνακας αιτήσεων μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή εδώ.

Προσωρινός πίνακας μετάθεσης σε ΣΜΕΑΕ εδώ.

(Υποβολή ενστάσεων από 14/12/2020 μέχρι και 18/12/2020.)

 

Προσωρινός πίνακας αιτήσεων μετάθεσης για βελτίωση θέσης – οριστική τοποθέτηση εδώ.

(Υποβολή ενστάσεων από 15/12/2020 μέχρι και 21/12/2020.)

 

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής

Πληροφορίες: Κατερίνα Κωστακιώτη (τηλ: 2131600837)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι  εκπαιδευτικοί να αποστέλλουν τα ψηφιοποιημένα δικαιολογητικά (πρόσφατα, τριμήνου: Πιστοποιητικό Εντοπιότητας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Πιστοποιητικό του εκπαιδευτικού ιδρύματος φοίτησης τέκνου  καθώς και τα δικαιολογητικά για τη συνυπηρέτηση) σε 1 αρχείο PDF  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το  ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού,  αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης.

Π.χ. : Νικολόπουλος Νικόλαος, ΑΜ 123456, ΠΕ70,  Μετάθεση από περιοχή σε περιοχή, 10/050005/001.ΠΕ001/16-11-2020

Σώμα μηνύματος/κειμένουΟνοματεπώνυμο εκπαιδευτικούαριθμός μητρώου εκπαιδευτικού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης,  ΔΠΕ οργανικής

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν ή υποβληθούν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, με τη διαδικασία που περιγράφεται και να αναγράφονται στο πεδίο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ» της ηλεκτρονικής αίτησης ανά υπηρεσία που απευθύνονται π.χ. Για την Δ/νση  Π.Ε. Δυτικής  Αττικής:   1. Πιστοποιητικό Εντοπιότητας  2.  Πιστοποιητικό  οικογενειακής κατάστασης   3.  Βεβαίωση υπηρεσίας συζύγου  4.  Βεβαίωση σπουδών τέκνου.

Πληροφορίες: Κωστακιώτη Αικατερίνη 2131600837

Χάρτης Σχολείων

Ο Χάρτης των Δημοτικών εδώ

Ο Χάρτης των Νηπιαγωγείων εδώ

Χάρτης Σχολικών Μονάδων